Pose eller Pampers, bæsj er bæsj!

Har du noen sinne sett noen som triller tur med babyen sin, stopper opp, drar fram en bæsjebleie å kaster den i en tilfeldig søppeldunk ved veien? De kaster den jo selvfølgelig i restavfallsdunken din, for å sette den i papp og papir blir jo helt feil. De ser seg rundt om noen ser de, før de spankulerer videre med barnevogna si... Du har kanskje ikke sett det nei? Hvorfor ikke? Fordi det er ufattelig frekt gjort! Det tenker nok de fleste. Men av en eller annen merkelig grunn virker det som mange hundeeiere synes dette er helt greit??! Hvorfor???? Bæsj er bæsj?!? Det er ikke min hund?? Det er du som velger å ha hund, og hvis du synes det er så ufattelig flaut og ekkelt å gå rundt med en pose bæsj i hånda burde du kanskje tenkt over dette FØR du skaffet deg hund!!! Det er faktisk en del av ansvaret ditt som hundeeier! Joda jeg har hund selv, en bitte liten tass som faktisk ikke legger fra seg 1/2 kg i veikanten, men jeg plukker det med meg og kaster det når jeg kommer hjem. I min egen søppeldunk faktisk..

5 kommentarer

Elisabeth

10.04.2016 kl.21:20

Dette må være et av de beste innleggene jeg har lest på det jeg kan huske!! Helt enig med deg, jeg har 2 hunder og tar alltid med meg posene på hele turen og kaster den først når jeg kommer hjem.

SimulatorFrue

10.04.2016 kl.22:14

Elisabeth: Ble så møkk lei, bokstavlig talt..??

liveeriksen

11.04.2016 kl.11:22

Hei.

Jeg har en liten chihuahua, når hun gjør fra seg så plukker vi det klart opp og hiver det hjemme. Men, om noen hiver en bitteliten hundepose i min dunk plager det meg overhodet ikke. Heller hos meg enn at de slenger posen fra seg i en grøftekant. For det er det dessverre mange rundt her som gjør,

SimulatorFrue

11.04.2016 kl.11:38

liveeriksen: Er bare så kjedelig når den ENE posen med møkk havner i en tom søppeldunk...ender med at posen revner og at bæsjen ligger igjen når søpla er tømt..??

liveeriksen

11.04.2016 kl.12:12

Ææææsj, ja ser den..ikke særlig kos.

Skriv en ny kommentar

SimulatorFrue

SimulatorFrue

36, Nannestad

Mor til 3, gutt på 14, gutt på 13 og jente på 5. Bruker dagene på å holde hus og barn rene og fornøyde, og ikke minst støtte mannen min i alt han finner på hva angår flysimulator..

Kategorier

Arkiv

hits