Tynnfeit

Nå er det den tiden på året igjen hvor vi skal få huden full av tips og triks for å få sommerkroppen 2016. 
Du er så heldig!! Du slipper å trene og kan spise hva du vil, når du vil, uten å tenke på at det legger seg på hofta eller hvor enn det nå måtte være!!
Neida, jeg er ikke akkurat overvektig for å si det sånn... DU ER SÅÅÅ HELDIG!! Får høre det hele tiden, hvor heldig jeg er som kan spise så mye sjokolade jeg vil uten å legge på meg.
Helt siden jeg var yngre har jeg "levd" på Coca Cola og Melkesjokolade. Er en av de som griner på nesen av Sushi, makrell i tomat og stort sett det meste som smaker noe. Må spise sammen med barna ellers glemmer jeg å få i meg mat. Sultfølelse er som du sikkert skjønner et fremmedord hos meg..
Tenkte på å begynne å trene litt, ja du vet, for å prøve å få meg litt rumpe og lår. Hva skal DU på et treningsstudio? Skal du bare gå der for at alle vi som er litt overvektige skal få enda dårligere samvittighet?? 
Noen legger faktisk ikke på seg!!! Er det så vanskelig å forstå?? Uansett hvor mye jeg ønsker meg noen kilo ekstra så kommer de ikke av seg selv! Må følge diett for å legg på meg..
Hos enkelte ser man hvor fettet ligger, men jeg er TYNNFEIT!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SimulatorFrue

SimulatorFrue

36, Nannestad

Mor til 3, gutt på 14, gutt på 13 og jente på 5. Bruker dagene på å holde hus og barn rene og fornøyde, og ikke minst støtte mannen min i alt han finner på hva angår flysimulator..

Kategorier

Arkiv

hits