Kjente norske Youtubere på chatte-siden Omegle med DINE barn..

Omegle er som kjent en chatte-side der man kan chatte anonymt og uten innlogging. DETTE ER IKKE FOR BARN!! Så hvorfor i all verden bruker kjente norske Youtubere som Prebz&Dennis og Noobwork dette som en "lek" med barn og ungdom?!? Dette er MEGET urovekkende!! Vet av barn som har trodd dette var en "prank"-nettside, men i stedet for å bli utsatt for pranks ble de utsatt for blotting!! Så min oppfordring til dere kjente og kjære Youtubere: Skjep dere!! Dere går for et ungt publikum, og da burde dere virkelig tenke over hva dere driver med og hvilken arena som egner seg for barn og unge!! ( skal sies at det IKKE var Noobwork og Prebz og Dennis som blotta seg!!)

Fy katta så forbannet jeg er!!!

#omegle #prebzogdennis #noobwork #nettvett #chatt

7 kommentarer

Annnnitta

17.04.2016 kl.09:52

Fatter ikke hva barn har å gjøre på YouTube i det hele tatt jeg. Søker de på f.eks. Barbie så kan du jo selv tenke deg hva som dukker opp.

Omegle har jeg ikke hørt om. Men så har jeg voksne barn og ei som er for litta til å sitte på nett.

SimulatorFrue

17.04.2016 kl.09:55

Annnnitta: mange tenåringer som abonnerer på videoer fra f.eks. Prebz&Dennis og Noobwork.. De er jo i og for seg ganske morsomme..

BAS

17.04.2016 kl.10:02

I alle dager 😱 Har aldri hørt om dette. Faen ka e det de driver med? Kjenner jeg også blir forbanna 😤 og motløs! YouTube er en lovløs stat hvor alt er lov. Eneste måten å beskytte barna er å oppdra foreldre til å lære om alle farene der. Fortsett å spre slike saker!

SimulatorFrue

17.04.2016 kl.10:06

BAS: Vi som foreldre får bare følge godt med på barna våre! Skummelt at det hele tiden dukker opp nye nettsider som omegle

BAS

17.04.2016 kl.10:39

Masse morro der ja, er litt vanskelig å holde de større barna borte der fra. Tror jeg. Mine har noen kanaler som de se på. Men har foreldrekontroll / filtere på. Og kontroll hva de ser på. Men godt å få hint hva man følge ekstra nøye på!

Virkelighetensverden

17.04.2016 kl.15:45

1) Youtube er IKKE farlig. Det har en "voksen"-del der man kun får se videoer om man er innlogget med en konto der man er eldre enn en viss alder. Youtube viser heller ikke nakenhet osv. Har ingen problem med å la mitt barn se på youtube.

2) Selvsagt skal ikke barn være på Omegle. Barn under 13 år skal ikke bruke det, og de skriver at barn under 18 bare skal bruke det etter tillatelse fra foresatte. Om Prebz og Dennis bruker Omegle og finner barn der så er ikke det deres feil. Om foreldre ikke klarer å holde styr på barna sine selv, så er det deres problem. Man kan enkelt blokke sider som Omegle fra internettet sitt. Man må bare ta seg bryet med å innkalle litt datahjelp. Det er IKKE Prebz og Dennis, eller Sophie Elise eller Justin Bieber sin jobb å oppdra deres barn!

SimulatorFrue

17.04.2016 kl.15:57

Virkelighetensverden: Youtube er helt ok, men at voksne som sikkert er forbilder for mange unge synes det er greit å introdusere mindreårige til en slik plattform som Omegle er bekymringsverdig.. Vet at flere foreldre har opplevd at omegle ikke har blitt stoppet av aldersbestemt filter på PC.. Foreldre må ta ansvar selv, derfor skriver jeg dette, slik at alle kan være OBS! :)

Skriv en ny kommentar

SimulatorFrue

SimulatorFrue

36, Nannestad

Mor til 3, gutt på 14, gutt på 13 og jente på 5. Bruker dagene på å holde hus og barn rene og fornøyde, og ikke minst støtte mannen min i alt han finner på hva angår flysimulator..

Kategorier

Arkiv

hits