Nordmenns køkultur

Ingenting gjør meg mer forbannet enn kø-snikerne. De som står bakerst i køen, og straks det åpnes en kasse til i butikken er de der først. Så fornøyd med seg selv som klarte å komme seg forbi alle andre dumskaller. Kommer du side om side med en av disse mot kassa kan du ta deg faen på at de setter inn et ekstra gir og småspringer forbi deg. De kommer gjerne løpende bak deg en meter før køen starter og VIPS så var de før deg.. De stiller seg i en kasse som ikke er åpnet ennå. " Hei! Går det an å få åpnet en kasse til her eller??" Dersom det ikke åpnes en kasse til, spør de alle som står før de om de kan gå først siden de "bare" skal ha det de har i kurven sin. Det skal faktisk alle andre som står det også, "bare" ha det de har i kurven eller vogna si!! Hvis du har det så forbanna travelt burde du kanskje dratt litt før!! Hvorfor er DIN tid så mye mer verdifull enn MIN?? Hvorfor kan de ikke hjelpe den eldre dama med varene på rullatoren sin i stedet for å himle med øynene å vise til hele verden at de ikke har tålmodighet til å vente lengre??
Jeg er en av de som alltid spør de som står før meg om de ønsker å gå først. De har tross alt stått i køen lengre enn meg å ventet tålmodig. Jeg sender de bak meg som kun skal ha en is eller brus før meg slik at de slipper å vente på at jeg skal bli ferdig med alt mitt. Det er vanlig høflighet! God gammeldags folkeskikk!
Altfor mange her til lands som setter igjen høflighet og folkeskikk hjemme før de drar avsted. VIS RESPEKT for andres tid, og ikke minst for de eldre!! 
Så har vi den stakkars betjeningen som får så øra flagrer fordi en utålmodig bølle føler det er greit å la all frustrasjon denne dagen gå utover de. Det er ikke sikkert de er nok bemanning på jobb denne dagen!! Kanskje noen har blitt syke og de har fått dobbelt så mye å gjøre denne dagen på grunn av dette. Det siste de trenger er en sur kunde som brøler de i ansiktet. De beklager seg helt sikkert hele dagen til kunder som er utålmodige og sure. Tør vedde på at deres dag er hundre ganger verre enn din, så la vær! Man trenger ikke si alt man tenker! Blir dagen din bedre av å se en betjening med tårer i øynene på grunn av stress og underbemanning? 
Håper noen tar min frustrasjon til seg! Din tid er ikke viktigere enn alle andres. Vis respekt for medhandlere og betjening!

#frustrert #kø #tid #forbannet #folkeskikk
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SimulatorFrue

SimulatorFrue

36, Nannestad

Mor til 3, gutt på 14, gutt på 13 og jente på 5. Bruker dagene på å holde hus og barn rene og fornøyde, og ikke minst støtte mannen min i alt han finner på hva angår flysimulator..

Kategorier

Arkiv

hits